Гледайте основната бележка на QuakeCon - и нови кадри от Doom Eternal - тук

watch quakecon keynote

QuakeCon 2019 ни очаква и започва със стил с основния адрес на Bethesda. Изглежда, че големият фокус е върху Doom Eternal и неговата асиметричност мултиплейър битка режим , но вероятно ще има няколко изненади - макар че ако изтичането е нещо, което може да се случи, тези изненади няма да означават много за PC плейърите. Независимо от това, един нов поглед към мултиплейъра на новия Doom трябва да си струва да се провери.

Основният доклад започва в 9:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST на 26 юли - с други думи, само след няколко минути, когато тази история тръгва на живо. Можете да се насочите към Дръпване ако искате да влезете, за да го видите, което ще ви даде бонус капки Twitch за The Elder Scrolls Legends, Rage 2 и The Elder Scrolls Online. В противен случай можете да видите потока за себе си по-долу.



Bethesda’s социална медия популяризира това предимно като витрина за бойния режим на Doom Eternal, който играта следва вместо традиционния мултиплейър , въпреки че със сигурност има място за новини за други заглавия на Bethesda.

Магазин на Nintendo изтичане предполага, че Doom 1, 2 и 3 също ще бъдат пуснати за Switch днес, макар че предстоят ли други изненади, предстои да разберем.

Така или иначе, можете да проверите потока по-горе.

The Doom Eternal дата на издаване е определен за 22 ноември и можете да последвате тази връзка за много повече за това, което знаем за играта до момента.