Defiance получава следващата си глава в Defiance 2050, нов безплатен стрелец

defiance is getting its next chapter defiance 2050

Defiance 2050 г.

Спомняте ли си Defiance? Това беше онлайн стрелец с отворен свят от Trion Worlds, където играчите се биеха за извънземни технологии на научнофантастична Земя. Дори имаше телевизионно шоу, което продължи три сезона, преди да бъде отменено от Syfy, и историята в крайна сметка беше продължена в играта. Е, сега Defiance (играта, а не телевизионното шоу, което все още е мъртво) се обновява напълно, с нова игра Defiance, Defiance 2050, която излиза по -късно тази година.

За да играе различно MMO, ето нашия списък с най-добрите безплатни MMO-и там.



Defiance, според SteamSpy, е имал приблизително 20 000 пиеси през последните няколко седмици, но пикът е едновременен само от 454 вчера. Това се дължи на увеличаване на числата и Defiance 2050 се описва от Trion Worlds като дефинитивно изпитание на Defiance в сравнение с оригиналната игра.

PC Gamer бяха горещи на бутона, за да хванат съобщението, и създаден като безплатна игра, той е коренно различен от оригиналния Defiance, с чисто нови системи, механика на геймплея и авангардна графика. Ако приемем, че всичко е в двигателя, което изглежда вероятно, можете да видите тези авангардни графики в трейлъра по-горе.

Официалният уебсайт описва играта като масивни кооперативни битки, така че звучи сякаш може да е по-близка до Planetside 2 от оригиналния Defiance. Феновете вероятно скоро ще видят какво точно водят тези битки, тъй като затворените бета регистрации вече са на живо на официалния сайт.

На всичкото отгоре те ще предават играта всеки петък в 10:30 PST (13:30 ET, 18:30 GMT, 19:30 CET, 05:30 AET в събота) на канала им Twitch . Пейзажът на игрите се е променил много след пускането на Defiance през 2013 г., така че може би ще навакса с времето, защото онлайн научнофантастичният стрелец наистина е описание на играта от 2013 г.